avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj tehnic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj tehnic

Imi poate spune cineva daca se mai aplica somaj tehnic si ce pasi trebuie urmati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:07, 21 Noiembrie 2012
Vedeti aici un topic similar: www.avocatnet.ro/content/for...
multumesc discutiile respective le stiam sunt din 2010 suntem in 2012 si alti colegi de ai mei au spus ca a picat legea cu somaj tehnic
Legile si OUG mentionate in materialul respectiv sunt inca in vigoare...
Ultima modificare: Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Dragos Stefan, Consultant resurse umane
Nu a picat nicio lege .. somajul tehnic este reglementat de art.52 si 53 din Codul Muncii ... ceea ce nu mai este in vigoare este actul normativ prin care se acorda angajatorilor anumite facilitati fiscale in cazul in care se trimetea angajatii in somaj tehnic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic 2011 bvr bvr Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, cum as putea sa procede in cazul in care as dori sa partial si temporar activitatea (asa zis \"somaj tehnic\"). Pana la ... (vezi toată discuția)
Somajul tehnic maria petrache maria petrache Somajul tehnic se poate acorda si prin rotatie, astfel incat ptr ficare angajat sa nu se depaseasca cele 90 de zile, dar la angajator sa se depaseasca cele 90 ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic adacris adacris Buna ziua, as avea o intrebare: pentru somajul tehnic din anul 2009 ce proceduri ,d.p.d.v. al salariatului, trebuiau urmate pentru a fi in legalitate?este ... (vezi toată discuția)