avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare-cumparare 'de forma"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare-cumparare 'de forma"

buna seara,
vreau sa aflu si eu raspunsul la o intrabare! cum imi pot recupera partea mea din apartamentul parintilor mei care i-au facut surorii mele mai mari (singura, de altfel) contract de vanzare- cumparare pt. apartamentul lor. intre timp, mama a decedat iar tata aproape ca este pe drumuri. mentionez ca sora mea nu a platit nici un ban pt. apartament si, din cate stiu, ai mei ar trebui sa poate dovedi ca au primit banii mentionati in contract. o pot da in judecata? daca nu era situatia cu tata, nu aveam de gand. ce trebuie sa fac?
multumesc.
Din moment ce au contract de vanzare cumparare care ar fi partea dvs? Ei puteau sa vanda altei pers si atunci dvs tot nu ati fi avut parte! In acel contract de vanzare cumparare este scrisa suma ptr care s-a facut vanzarea si daca au primit banii respectivi, sau daca nu, poate se face cu plata in rate... exista contracte de vanzare cumparare cu plata in rate, iar prin semnatura parintilor pe contract ei recunosc atunci ca au primit banii respectivi. Cititi acel contract si veti constata singur.
il puteti ataca pentru simulatie..mai ales ca ati fost prejudiciata prin lipsirea de partea de mostenire care vi se cuvenea
sora mea sta in acel apartament si plata nu s-a facut in rate, in nici un caz.
multumesc pt. raspuns.
multumesc mult. asa m-am gandit si eu. puteti sa-mi spuneti cam ce ar trebui sa fac?
Angajati-va un avocat si intentati actiune in instanta.

Alte discuții în legătură

Contract de donatie mcv mcv Parintii mei vor sa faca un contract de donatie cu schimbare de proprietar a locuintei lor pe numele meu.Intrebarea este daca dupa moartea lor sora mea are ... (vezi toată discuția)
Revendicare apartament con_adi con_adi Acum zece ani, tatal meu a cumparat un apartament iar in contractul de cumparare-vanzare m\'a trecut pe mine ca proprietar. Relatia dintre mine si tatal meu ... (vezi toată discuția)
Contract vz cumparare intre parinti si copii olteanu ramona olteanu ramona Avem o problema in familie. Socrii mei cred ca vor sa-i faca cumnatei mele un contract de vanzare cumparare pt un apartament in Bucuresti.Ei considera ca sotul ... (vezi toată discuția)