avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Intreruperea furnizarii apei potabile
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Intreruperea furnizarii apei potabile

Buna ziua,

As dori unele informatii daca se poate.
Nu de putine ori se intrerupe furnizarea apei potabile pe perioade destul de lungi, 1-2 zile fara sa fim anuntati in prealabil. Tocmai s-a intamplat inca o data si de la compania de apa am fost informati ca nu au obligatia sa ne anunte personal ci au anuntat in masmedia si primarie.
Intrebarea mea este daca se poate asa ceva? Adica se poate intrerupe furnizarea apei potabile pentru perioade atat de lungi? Exista vreo reglementare in acest sens?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 08:38, 8 Aprilie 2010
Reglementarile le gasiti in Ordinul ANRSPGC nr. 88 din 20 martie 2007
pentru aprobarea Regulamentului-cadru al serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, publicat in MO nr. 324 din 15 mai 2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate sista furnizarea apei la bloc? david9797 david9797 rog... exista lege care interzice oprirea apei potabile la bloc? sunt restante la bloc.. (vezi toată discuția)
Cheltuieli de intretinere anik233 anik233 buna ziua Locuiesc in orasul Bicaz jud Neamt ,la noi in cartier au venit cei de la APASERV si ne-au oprit apa pe motiv de neplata,chiar daca cei mai multi ... (vezi toată discuția)
Repartizare consum apa ancarapan ancarapan Luna aceasta am constatat o problema la factura de apa(Apa Nova):serviciile de colectare apa meteorica ajung ca suma aproape la nivelul consumului de apa ... (vezi toată discuția)