Va rog sa raspundeti la intrebarea mea , la firma unde lucrez de 15ani ,inca din anul trecut au inceput sa mearga rau treburile, am acumulat datorii catre furnizori, avem credit restant la banci, avem salarii neplatite restante, procese pe rol inaitate de furnizori ,avem incidente de plata cu cec si cu bilet la ordin , in total datorii cam 400.000 lei.Activitate n-am avut inca in anul acesta, dar urmeaza sa incepem cat de curand (obiect de activitate a firmei este instalatii),dar nu stiu daca ne putem achita datoriile acumulate in anul acesta integral.
La ce se poate astepta administratorul? Creditul de la banca este un credit de fidejusiune, deja banca ne-a notificat prin Birou de Executor ca declanseaza procedura de executare silita,daca nu achitam debitele restante.Pentru cecurile si biletul de ordin raspunde si penal?
Ce se poate intimpla , firma intra in insolventa?Multumesc si astept raspuns din partea Dvs.
Da, da, da, da, da
Ptr insolventa trebuie sa cereti
Nu stiu ce ati asteptat pana acum!!!!!!!!!!!!! trebuia sa suspendati cumva activitatea! mergeti cu contractul la banca si cedati-l lor spre a-si recupera datoriile fata de dvs, cu ceilalti trebuie sa aveti un dialog. Daca nu va lasa sa traiti nu aveti cum sa platiti!
treaba cu biletele insa-i groasa. este totusi o scapare, convingeti pe "pacalit" sa nu depuna plangere ca ati "pus-o" si iarasi dialog.
of, inconjurati-va de oameni care stiu legile si limitati cheltuielile aiurea