avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce indemnizatie primesc pentru crestere copil,daca am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce indemnizatie primesc pentru crestere copil,daca am salariul pe cartea de munca 360 ron si patru ore pe cartea de munca?

Buna ziua, intrucat in lege nu se specifica,programul de lucru al angajatului care trebuie sa-l aibe, in contractul de munca, pentru a beneficia de indemnizatia de crestere copil, vreau sa ma lamureasca si pe mine cineva . Daca am incheiat un contract de munca, pe patru ore, cu 360 sal de incadrare,si vreau anul asta sa raman insarcinata, pot beneficia si eu de indemnizatia intreaga pentru crestere copil? Respectiv 600 ron, si 200 ron ?
Cel mai recent răspuns: darkangl_ro1 , utilizator 10:28, 8 Aprilie 2010
Da veti beneficia de indemnizatie si daca media salariului pe ultimele 12 luni este mai mica de 600 lei(si se pare ca asa va fi) atunci veti primi 600 lei (plus 200 lei).
tudorvaleriu a scris:

Da veti beneficia de indemnizatie si daca media salariului pe ultimele 12 luni este mai mica de 600 lei(si se pare ca asa va fi) atunci veti primi 600 lei (plus 200 lei).

Multumesc de raspuns, vroiam sa ma asigur, caci, am auzit mai multa lume,spunand ca nu beneficiez , si sincer , pe vremurile astea, dupa ce ca salariile sunt cum sunt, sa sa mai dea si 85% din 360 ron, ar fi fost chiar culmea.
Oricum, mai astept si alte pareri.
Ati primit raspuns corect de la @ tudorvaleriu. Daca nu aveti incredere, ascultati ce mai zice "lumea".
multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am salariu pe cartea de munca 360 ron/luna cu 4 h/zi, indemnizatia de crestere copil este tot 600 ron + 200 alocatie copil? darkangl_ro1 darkangl_ro1 Buna ziua, am si eu o intrebare,am auzit de curand ca indemnizatia pentru crestere copil, se va calcula de acum inainte, conform salariului dupa cartea de ... (vezi toată discuția)
In legatura cu indemnizatia pt. cresterea copilului bianca009 bianca009 Buna ziua din decembrie 2013 fac un an de cand m am angajat. Salariul meu brut este 1000 ron si ma intereseaza cum trebuie sa procedez daca vreau sa fac un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil- eleva majora denisse_nico denisse_nico Buna ziua Am 27 ani si sunt eleva a unei scoli postliceale sanitare(cursuri de zi cu frecventa, fara intrerupere) din sept 2014. Sunt insarcinata in 1luna si ... (vezi toată discuția)