avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Carpatica ASig. Constanta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Carpatica ASig. Constanta

Buna ziua , pe data de 24.03.2010 am intrat intr-o dubita alba care a iesit cu spatele fara sa se asigure dintr-o parcare la 2-3 m in fata mea , nu am avut cum sa il evit.Vinovatul avea RCA la Carpatica,am fost la biroul lor de daune si ne-au chemat a2a zii pe 25.03 cand s-a deschis dosarul.M-au tot dus cu vorba ca dosarul a fost aprobat si sa vin in urmatoarele zile ptr a imi inmana in scris acceptul de plata ptr daunele masinii.Astazi 08.04.2010 am fost la ei ca sa aflu ca ieri dosarul mi-a fost respins pe motiv ca lucrurile nu stau de fapt cum am relatat eu si vinovatul,ca de fapt eu am intrat in aceea dubita , nu ea in mine , e la mintea cocosului ca eu am intrat in ea ...alt motiv fiind ca pe capota masinii ( de culoare neagra) pe care o conduceam apar urme albe de vopsea.Agentul din Constanta ma intreaba ce culoarea avea dubita si ii spun ca ALBA , nu ii vine sa creada , ia dosarul si se uita pe pozele masinilor si il bufneste rasul.Am fost chemat Marti ptr a solicita o reevaluare a dosarului care spun ei ca dureaza 3 zile.
Chiar nu avem ce sa le facem la acesti idioti ?
Cel mai recent răspuns: bob737 , utilizator 10:48, 15 Aprilie 2010
Faceti o sesizare (plangere) la CSA.
Multa bafta !
Aceasta societate cu care, din pacate, aveti de-a face este recunoscuta pentru practica de a intarzia cat mai mult platile. Nu mai acceptati nicio alta amanare, iar in caz de refuz la plata contravalorii reparatiilor actionati-o in instanta.
Daca aveti o copie sau un exemplar din constatul amiabil nu mai asteptati ca este in defavoarea dv. si actionati in instanta asiguratorul RCA.
Societatile de asigurare au la dispozitie 3 luni pentru efectuarea cercetarilor. In interiorul acestui termen asiguratorul trebuie sa va comunice in scris daca dauna nu va fi despagubita, total sau partial. Actionarea in instanta a asiguratorului se poate face numai dupa ce primiti comunicarea scrisa privind refuzul platii cu motivatia de rigoare.
In data de de 2 5 martie am fost acrosat din spate de un autoturism ,am tras pe dreapta iar la 5 minute de la producerea primului accident am fost lovit de o autoutilitara ... Cu primul accident ne-am inteles pe cale amiabila si nu au fost probleme .La al-2-lea accident firma de asigurari nu a fost de acord cu intelegerea amiabila fiind nevoitit sa mergem la Politie .s-a iontocmit un proces verbal de unde reiese ca conducatorul autoutilitarei este vinovat acesta recunoscandusi vina .I se retine permisul si i se da o amenda . Mi se face nota de constatare de la Carpatica asigurari( firma de asigurari a autoutilitarei) imi este dusa masina in service agreat de ei mi se repara masina ,cand sa-mi ridic masina ...firma de asigurari nu a vrut sa-mi dea acceptul de plata deoarece conducatorul autoutilitarei a facut contestyatie la procesul verbal si pana la solutionarea cazului eu am blocata masina in service .... Va rog ajutati-ma sa rezolv problema .Multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

Carpatica nu imi plateste dauna produsa de asiguratul lor nininini nininini Am avut un accident ,la o coloana de masini m-am oprit iar in din spate am fost lovit de un Opel apoi fiind proiectat mai departe in alta masina.Am fost la ... (vezi toată discuția)
Este legal ca o firma de service auto sa te actioneze in instanta deoarece nu si-a recuperat banii de la asigurator mdrlucian mdrlucian Prin 2008 masina proprietate personala,condusa de un alt sofer a fost lovita de o alta masina.Vinovat de producerea accidentului a fost soferul celeilalte ... (vezi toată discuția)
Probleme asigurare - carpatica !!!!! anamariamed anamariamed Va rog din suflet sa ma ajutati . #-o #-o #-o Anul trecut am fost implicata intr-un accident rutier cu inca 2 masini, eu fiind cel din mijloc. Asiguratorul ... (vezi toată discuția)