avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de functionare

Buna ziua,
Lucrez la o firma care are ca obiect de activitate "comertul cu ridicata de componente si echipamente electronice si de telecomunicatii". Va rog sa imi spuneti si mie daca in afara de autorizatiile de la ORC mai trebuie sa obtinem alte autorizatii si daca imi trebuie autorizatie de functionare de la Primarie. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: klaremete , utilizator 15:05, 8 Aprilie 2010
Aveţi nevoie de autorizaţie de la Primărie, conform

NORME METODOLOGICE de aplicare a Ordonanţei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă
1. În conformitate cu prevederile ordonanţei, pe teritoriul României pot desfăşura unul sau mai multe exerciţii comerciale persoanele fizice şi juridice care îndeplinesc următoarele condiţii:
a) sunt constituite şi înregistrate legal;
b) au ca obiect de activitate principal sau secundar comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă;
c) deţin autorizaţiile de funcţionare eliberate în conformitate cu reglementările legale în vigoare;
d) au acordul primarului comunei, oraşului, municipiului sau sectorului municipiului Bucureşti pentru exercitarea activităţilor comerciale în zone publice în structuri de vânzare cu sediu fix sau ambulant, permanent sau, după caz, sezonier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de functionare adcoimpex adcoimpex Sotia obtine venituri din activitatea independenta “ inchiriere de camere in scop turistic”. Anual primim de la AFPM Sibiu decizia de impunere pe ... (vezi toată discuția)
Magazin online produse alimentare imsebii1 imsebii1 Salutare! Am o firma cu cod caen 4711, iar cu cod secundar 4791. As vrea sa deschid un magazin online unde sa vand alimentare si non alimentare. De ce ... (vezi toată discuția)
Autorizatie / acord de functionare societate comerciala emiasconet emiasconet Autorizatie / Acord de functionare societate comerciala Buna ziua, doresc sa deschid o activitate comerciala, cod CAEN 9329. Conform legii nu toate ... (vezi toată discuția)