avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... licitatie electronica
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

licitatie electronica

Buna ziua
trebuie sa particip la o licitatie publica si in caietul de sarcini este specificat cuvantul"Licitatie Electronica"as vrea sa stiu daca noi trebuie sa depunem oferta online sau trebuie sa o completam pe formularele din caietul de sarcini si depuse la sediul firmei
Daca ma puteti ajuta cu un raspuns va rog mult

Cel mai recent răspuns: enroliv , utilizator 09:53, 10 Aprilie 2010
tot in caietul de sarcini, mai exact in Fisa de Date a achizitiei gasiti raspunsul; la modul cum se impacheteaza oferta si unde se depun? Daca se depun la autoritatea contractanta atunci trebuiesc listate.... Sau poate aveti scris ca este o licitatie cu faza finala in sistem electronic? Cititi cu atentie Fisa de date, exact asa si se numeste...
multumesc mult
Buna ziua,
in anuntul publicat este trecuta modalitatea: online sau offline; poate sa fie online dar pentru cei care nu pot depune documentatia online pentru motive intemeiate, se poate transmite in plic la adresa autoritatii contractante. Oricum, daca este online, in mod obligatoriu oferta de pret trebuie transmisa online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)
Licitatie teodor82 teodor82 Pentru o licitatie aparuta pe site-ul e-licitatie se poate descarca caietul de sarcini de acolo, se intocmeste dosarul de licitatie si se depune la sediul ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice on line in seap SAVASTRE SAVASTRE am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea ... (vezi toată discuția)