avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... demolare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

demolare

casa care este lipita de peretele casei mele a fost cumparata si acum este demolata, fiind mereu zgomot infernal, iar termenul in care se va termina lucrarea este de 2 ani. eu as putea face ceva in sensul acesta?

Alte discuții în legătură

Litigiu cu vecinii care dețin un bar cu a cărui înființare nu am fost de acord, și care le produce disconfort continuu. cum se poate rezolva această problemă? Mogdy Mogdy Părinții mei au casa perete comun cu alt corp de casă care a fost cumpărată de un cetățean și transformată în bar.La scurt timp, a făcut modificări ... (vezi toată discuția)
Sesizare inspectorat in constructii alinamuresandiana alinamuresandiana Buna ziua. Vecinul meu care are casa lipita de a mea si-a demolat mai demult o parte din acoperis si apoi nu a mai continuat cu lucrarile. In consecinta a ... (vezi toată discuția)
Disciplina in constructii JeSe JeSe Buna ziua, Am o vila P+1 in Bucuresti construita prin anii 1950, duplex. Doua case lipite cu proprietari diferiti. Centura casei a fost comuna, precum si ... (vezi toată discuția)