avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA facturi EU pt bilete avion si cazare externa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

facturi EU pt bilete avion si cazare externa

Am primit de la furnizori externi din EU factura fara TVA pentru bilete de avion si rezervare cazare in tara EU. Aceste facturi se declara in Declaratia VIES???? Codul TVA al firmei carea emis facturile este valid si indicat pe factura, iar clientul este firma din Romania.
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Declaratia 390 marianamoraru marianamoraru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa inteleg urmatoarea situatie: O firma din Romania primeste de la o firma din Italia o factura care contine cazare si ... (vezi toată discuția)
Factura externa gabriela.neacsu gabriela.neacsu Buna ziua, Va adresez o intrebare referitoare la o factura externa, furnizorul este din Germania. Este vorba despre o factura de cazare sau bilet de ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii intracomunitare ioanatodi ioanatodi Firma din Romania neplatitoare de tva se inregistreaza in Registrul Intracomunitar datorita faptul ca presteaza servicii in spatiul UE si se confrunta cu o ... (vezi toată discuția)