avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura externa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura externa

Buna ziua,

Va adresez o intrebare referitoare la o factura externa, furnizorul este din Germania.
Este vorba despre o factura de cazare sau bilet de avion, factura ce cuprinde baza+tva.
In sistem o inregistrez cu valoarea totala,TVA -O si daca puteti sa imi spuneti daca se declara in 390 si in dec.TVA la ce randuri va apare.
Cu multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: contabil2009 , utilizator 16:01, 6 Aprilie 2010
Buna ziua,
Factura de cazare o inregistrati la val. totala (adica cu tot cu TVA) pe ct. 625, in decont de TVA la rd. 24.1, iar in 390 VIES nu se declara. La fel si pt. bilet de avion.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura cazare austria consela consela Am doua facturi de cazare UE (Slovacia si Germania) : facturile sunt emise cu tva si platite cu suma care include tva. Intrebarea mea este: aceste ... (vezi toată discuția)
Decont tva si declaratie 390 pentru servicii transport florinita florinita Au fost achizitionate online, cu cardul, in lei bilete transport cu avionul cu plecare si sosire in Bucuresti. Compania aeriana de transport cu sediul in ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 valentinaanghel valentinaanghel Am urmatoarea intrebare: cum trebuie sa trec in jurnalul de tva de cumparari si in declaratia 390 baza de impozitare pentru un documente emise in UE de cazare ... (vezi toată discuția)