avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

#-o Am si eu o problema foarte dificila.IN 1999m-am casatorit in serbia cu un cetatean sirb.am convetuit cu dinsul 8 luni de zile fara sa fi facut buletin s-au pasaport sirb.ne-am despartit si eu am parasit sirbia fraudolenta pentru ca vamesii mi-au facut calea de intoarcere si cum nu puteam sa trec cu bine in tara mea a trebuit din ascuns.cind a trebuit saschimb pasaportul care dupa scurt timp a expirat am folosit hotarirea de divort cu primul sot pentru ca certificatul de casatorie cu sirbul nu i-am vazut nici macar culoarea.acum dupa11 ani port inca numele de fata.Va rog din suflet cine ar putea sa ma indrume pe strada ce-a buna si ce ar trebui sa fac
da.Amfost anul trecut in septembrie in serbia crezind ca gasesc o hotarire de divort dar am gasit certificatul de casatorie.Asi vrea sa divortez din romania,dar nu stiu:trebue sa fac toate actele pe numele sotului ?dar pot sa le fac in romania?Si apoi sa divortez?NU stie nimeni dupa cit timp dela inregistrarea casatoriei se poate aprire procesul de divort???
mai bine vb cu sarbul sa dea divort in serbia, in lipsa.
sirbul nici nu vrea sa auda.Lam telefonat dar se face ca nu intelege ce spun.luna care vine imi scade pasaportul ,si buletin nu am ,am avut pe sase luni temporar din lipsa de recuiziti si atunci mi-am facut pasaportul.acum nu stiu daca e grav ca am folosit hotarirea de divort dal primul sot.nu cunosc legile.
daca nu va intelegeti cu sarbul... ori divortati in serbia, ori transcrieti certificatul de casatorie in romania, intai sa fie recunoscuta aici casatoria dvs si apoi divortati (lasati macar sa se usuce cerneala)
dvs ce nume purtati in realitate? cel dupa primul sot, numele de fata, sau numele sarbului?
inca o data intreb, vreti sa va recasatoriti??
sau de ce vreti sa fiti casatorita si in romania, ca sa aveti de ce divorta?
acum port numele de fata pentru ca am prezentat hotarirea de divort cu primul sot.Dar nu-i problema de casatorie eu lucrez in italia de 9 ani.si poate vreau sa-mi cumpar o casa ori o masina si nu asi vrea sa le impart cu el .Si dece nu ?as incerca sami fac o noua familie.Aici joaca mult destinul.

Alte discuții în legătură

Casatorita in serbia,divortul unde? ContSters274286 ContSters274286 Buna ziua,si va multumesc anticipat.Mentionez,sint casatorita in Serbia din anul 1999,dupa casatorie imediat,a isbucnit o cearta,si eu am parasit Serbia dupa ... (vezi toată discuția)
Casatorita cu un cetatean sirb anagarofita anagarofita in 1999 mam casatorit cu un cetatean sirb .dupa sase luni ne-am despartit eu intorcinduma in romania .mentionez ca acolo nu am schimbat actul de indemnitate pe ... (vezi toată discuția)
Inscrierea casatoriei 2020 Burebista3 Burebista3 Buna, am nevoie mare de ajutor! De 2 ani incerc sa obtin inscrierea in Romania a casatoriei facuta in Danemarca. Am divortat de primul sot sí m-am ... (vezi toată discuția)