avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Casatorita in Serbia,divortul unde?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Casatorita in Serbia,divortul unde?

Buna ziua,si va multumesc anticipat.Mentionez,sint casatorita in Serbia din anul 1999,dupa casatorie imediat,a isbucnit o cearta,si eu am parasit Serbia dupa numai o luna.Nu am apucat sa imi fac rezidenta,dar nici buletin,s-au pasaport Sirbesc,ci am plecat numai cu certificatul de casatorie,care nu l-am inregistrat nici dupa atitia ani in Romania.Asi dori sa stiu daca pot sa divortez in Romania,fiind cetatean Roman,si fiind rezidenta din totdeauna,in tara mea?Va multumesc.:((
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 07:45, 29 Martie 2013
Puteți cere desfacerea căsătoriei prin divorț în RO.
vVamultumesc mult,si astept si alte opinii.
Dar asi mai avea o mica intrebare,pot sa divortez la un notar,ori trebuie neaparat in tribunal?Va multumesc anticipat.
Divorțul la notar (ca și orice alt act încheiat la notar) presupune o înțelegere din partea celor care ajung în fața notarului.
D-voastră dacă vreți să divorțați fără acordul soțului va trebui să depuneți o acțiune la judecătorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort anagarofita anagarofita #-o Am si eu o problema foarte dificila.IN 1999m-am casatorit in serbia cu un cetatean sirb.am convetuit cu dinsul 8 luni de zile fara sa fi facut buletin s-au ... (vezi toată discuția)
Vreau sa scap din capcana acestei casnicii!!! mateiluminita-17 mateiluminita-17 ce risc daca parasesc casa impreuna cu fetita mea de 6 ani inainte de divort.Mentionez ca sunt casatorita cu un cetatean cipriot si locuim in cipru.#-o (vezi toată discuția)
Cetatenia romana! message message Buna ziua, as ruga pe cineva sa-mi spuna, cum as putea obtine cetatenia romana. Sant roman de nationalitate din Serbia, pasaport sarb, dar posed apartament in ... (vezi toată discuția)