avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum dau jumatate dintr-un imobil logodnicei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum dau jumatate dintr-un imobil logodnicei

am cumparat un imobil print-un executor judecatoresc. am fost singur la licitatie desi banii i-am pus impreuna cu logodnica mea. acum actul de adjudecare este doar pe numele meu. cum pot sa o fac coproprietara ?
Realizati o vanzare pentru cota de 1/2 din imobil, in schimbul sumei primite. Astfel fiecare veti fi proprietari pe o cota de 1/2 din respectivul imobil. Puteti sa efectuati si o donatie!
Sau o dare in plata. Pentru suma primita din care s-a achitat imobilul, cedato cota de x%.
Stie notarul.
Exista dovezi ca banii erau comuni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dia07 dia07 Va rog sa imi spuneti cum se executa silit patrea mea dintr-un apatrament primit mostenire. Mostenitori mai sunt mama si sora mea. Se scoate la licitatie doar ... (vezi toată discuția)
Adjudecare licitatie exec silita cf. art.845(8) c.pr.cv. woe woe Doresc sa particip la o licitatie organizata de un executor judecatoresc, in Bucuresti, pentru un imobil al carui pret de evaluare a fost redus cu 75% (de la ... (vezi toată discuția)
Cota parte 5/8 executare silita. cum se poate vinde de catre adjudecatar? Florin-Marius Florin-Marius Buna ziua! Am si eu urmatoarea speta: S-a scos la licitatie (executare silita) cota parte de 5/8 dintr-un imobil. O persoana castiga la licitatie aceasta ... (vezi toată discuția)