avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia de intretinere pentru fii majori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia de intretinere pentru fii majori

Tatal plateste pensia de intretinere fiicei sale majore, studenta, doar pentru lunile cand merge la cursuri. Asa prevede legea in Romania?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 08:22, 11 Februarie 2007
Nu este corect. Una este intreruperea studiilor (fapt care nu denota continuitate) si cu totul altceva este sa fiu in vacanta (o intermitenta normala, fireasca, care nu viciaza continuitatea).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara si dupa majoratul copilului cat timp acesta este inca la scoala YES YES Fica mea mai mare a implinit in iunie 18 ani si mai are de studiat inca 3 ani la liceu si probabil daca va dori,mai departe la colegiu sau universitate 3 sau 4 ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere copil rocky rocky buna ziua, am si eu o intrebare care sunt convinsa ca s-a regasit in aceste forum-uri de multe ori. Sunt divortata de multi ani de zile, copilul meu are 19 ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere copil major  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Fiul meu are 19 ani si anul acesta da bacalaureatul.Daca ia bac-ul si merge mai departe la o facultate voi continua sa-i platesc pensie de intretinere pana la ... (vezi toată discuția)