avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Obtinere fonduri europene=cafenea
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Obtinere fonduri europene=cafenea

as dori sa aflu eu ca p.f. cum pot avea acces la fonduri europene nerambursabile ptr a-mi deschide o cafenea.cu stima Elena.multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:21, 12 Mai 2010
Raspunsul este mai simplu nu puteti accesa fonduri europene nerambursabile pentru asa ceva si in conditiile aratate de d-voastra.
UE VREA DIN VARA SA SIMPLIFICE ACCESUL LA FONDURILE STRUCTURALE.
A trecut de Parlament, se preconizeaza ca si Consiliul isi va formaliza in cel mai scurt timp pozitia astfel incat aceste masuri sa poata intra in vigoare in aceasta vara.
Cursurile de formare profesionala, stagiile de ucenicie pentru tineri si proiectele pentru lucrari publice, care in mod normal s-ar fi incadrat doar pentru finantare nationala, vor fi astfel eligibile pentru finantare europeana. Va trebui sa faceti legatura ,cu putin efort,cu una din primele doua expuse.

Multa bafta!
Stimate @pasage de unde aveti aceste informatii despre simplificarea accesului din vara si despre cursurile de formare profesionala, m-ar interesa mult sa citesc si eu astfel de informatii.
S-a creat falsa impresie că obţinerea acestor fonduri este la îndemâna oricui şi că orice idee poate deveni un proiect viabil. #-oMa faceti sa zambesc. =D>Cu siguranta ca in cele din urma se va simplifica procedura insa in niciun caz pentru actuala perioada de programare ( 2007 - 2013). In cazul POR pentru unele domenii de finantare sunt depasite alocarile financiare si cu 300%. Pentru infrastructura de transport zeci, poate sute de proiecte acceptate sunt pe lista de rezerva. O spun din experienta proprie.:stunned:

Alta este situatia pe POSDRU.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2010
ContSters15910, utilizator
gabescu a scris:

Raspunsul este mai simplu nu puteti accesa fonduri europene nerambursabile pentru asa ceva si in conditiile aratate de d-voastra.



Si eu sunt de aceeasi parere cu domnul Gabescu.
De asemenea, mai sunt de acord si cu ceea ce sustine doamna Suzana.

Din ceea ce am auzit eu este o mare teapa pentru cei ce sunt neinitiati.
Exista persoane care au dat mai mult decat zeci de mii de euro si...au ramas cu banii dati...( nu ma refer la taxe)
Si acele persoane nu au dat bani pentru o cafenea...ci pentru lucruri mult mai serioase...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare gana gana exista vreun program care sa finanteze un proiect in valoare de aproximativ 10 mil de euro? (vezi toată discuția)
Asociatie non profit si fonduri europene erna erna Asociatiile non profit, primesc finantari europene? (vezi toată discuția)
Fonduri europene ovisalom ovisalom Buna ziua, Am inteles ca UE acorda fonduri pentru reinnoirea echipamentelor IT ale unei companii. Intrebarea mea este: o data ce ai obtinut aceste fonduri ... (vezi toată discuția)