avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa de marcat

avand caserie principala si puncte de vanzare cu case de marcat, cum as putea sa se ridice numerar in cursul zilei pana la sfarsitul programului cand se scoate raportul "z" pe casa de marcat, sa poata fi legal adica , dar la scoaterea raportului sa apara suma ridicata in cursul zilei( sau mai multe ridicari de numerar)
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 22:23, 10 Aprilie 2010
Uitaţi-vă în instrucţiunile casei de marcat, trebuie să fie o operaţie de "scoatere de numerar", şi eu am aşa ceva la o casă de marcat şi în raportul zilnic îmi apare ca "suma scoasă". Nu ştiu dacă toate casele de marcat ştiu acest lucru.
Succes.
Corect ar fi sa intocmiti registre de casa pe fiecare punct de lucru si puteti folosi dispozitia de plata, dar ulterior trebuie sa aveti alte documente justificative pentru numerarul ridicat ( chitante pentru aprovizionare sau diverse cheltuieli ale firmei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport zilnic casa marcat anamariacelik anamariacelik se mai intocmeste si monetar in cazul in care se scoate rapotul zilnic la casa de marcat? daca da ce lege reglementeaza acesata?#-o (vezi toată discuția)
Monetar Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci Se mai utilizeaza monetarul ca document justificativ la regsitrul de casa? (vezi toată discuția)
Bon fiscal mai mic sau mai mare ana & maria ana & maria 1.se intimpla ca de citeva ori ca inchiderea de zi sa nu fie la fel cu monetarul, din cauza unor pene de curent sau daca se prinde rola de hirtie nu mai imi ... (vezi toată discuția)