avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Umpic de ajutor va rog
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Umpic de ajutor va rog

Ce se poate intampla in cazul nemajorarii capitalului social la un SRL cu datorii catre bugetul de stat
Cel mai recent răspuns: Suburbia , utilizator 12:23, 12 Martie 2007
Nu inteleg! Are capitalul social coborat sub limita legala? Sau care e ideea?
cat e capitalul social?
Deci.Capitatul social este 100.000 lei vechi.Atata era pe vremea aceea.Dar de 8 sau 9 ani nu s-au platit datoriile catre stat s-au trimis ceva somatii nu stiu despre ce este vorba in ele ca s-au trimis pe vechea adresa a sediului. Va multumesc
N-ar fi rau sa incepeti prin a verifica la Reg. Com. Firme de-astea au fost dizolvate si radiate engros.
Verifica pe www. onrc.ro la RECOM online, dar am vazut firme dizolvate pt. nemajorarea capitalului ... fara radiere.

Alte discuții în legătură

Firma in lichidare. ce pot face? cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Am o firma inregistrata in 2003 care nu a avut niciodata activitate. Nu am taiat factura pentru nimic, nu am prestat servicii, deci activitate ... (vezi toată discuția)
Va invitam sa postati Admin Admin Probleme legate de Infiintarea, actele necesare, activitatile permise de lege, administrarea activitatii, desfiintarea si orice alte probleme legate de ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong! artemisdm artemisdm Va rog sa ma ajutati, intr-o problema! Doresc sa infiintez un ONG cu maxim 15 persoane, in domeniul social care sa functioneze in mediul rural! Care sunt pasii ... (vezi toată discuția)