O sa incerc sa explic situatia cat mai bine pentru aprimi un sfat cat se poate de bun in situatia data! Suntem 3 frati...cei 2 frati mai mari prin diverse modalitati (nu tocmai corecte din punctul meu de vedere dar nu asta are imp acum) au dovedit si vor obtine(probabil) in instanta o decizie cum ca le-as datora o suma de 40000 euro. Am in propietate un ap de 3 camere in care locuiesc cu sotul meu si inca 98% dintr-un ap de 2 camere unde locuieste mama si un frate.Pe ap de 2 camere a fost instituit sechestrul asigurator.Am inteles ca daca din vanzarea ap sechestrat nu se obtine suma datorata executarea poate fi extinsa si asupra altor bunuri pe care le detin (mai exact ap de 3 camere). Cum as putea sa impiedic acest lucru? Sau mai exact spus vanzarea ap de 3 camere pe care il detin deocamdata in favoarea tatalui sotului meu ar putea impiedica extinderea executarii asupra acelui ap?Exista posibilitatea ca acel act de vanzare cumparare pe care doresc sa-l fac cu socrul meu sa fie declarat nul sau atacat in instanta sau dumnezeu mai stie ce astfel incat ap sa poata fi executat?Un sfat va rog pentru ca nu stiu ce sa mai cred.....VA ROG