buna dimineata, mi-am deschis un magazin mixt ( inteprindere individuala ) si vreau sa fiu in regula cu absolut tot, toata lumea imi spune ca daca vine garda financiara la mine in control e imposibil sa nu-mi gaseasca o neregula, si ca mai bine le dau ceva bani ca sa ma lase in pace ca altfel nu scap de amenda oricum oricat as fii de in regula, pana acuma nu am avut nici un control dar eu vreau sa fiu in regula si vreau sa stiu cum ma pot apara impotriva acestor abuzuri fie ca e vorba de garda financiara sau alte organe de gen sanipid etc... orice sfaturi sant binevenite
in urma oricarui control al organelor statului fie el si fiscal,se fac constatari,fie ele si sanctiuni ,se va emite un proces verbal de constatare daca este cazul a vreunei contraventii sau mai grav infractiuni(cazuri grave de evaziune fiscala)acest proces verbal daca il consideri lipsit de temei juridic il poti ataca in instanta de judecata in termen de 15 zile,oricum oameni perfecti nu exista asa ca te las pe tine sa tragi concluzia..
Democratie sau...?
kuky666
buna dimineata, mi-am deschis un magazin mixt ( inteprindere individuala ) si vreau sa fiu in regula cu absolut tot, toata lumea imi spune ca daca vine garda ... (vezi toată discuția)