Va rog sa ma ajutati cu idei de motivare a salariatilor - financiara si nu numai. Vreau sa aplic cat mai multe dintre ele. Avem pana acum deja implementate urmatoarele:
- recrutarea celor mai buni, testare riguroasa, prezentare detaliata a ofertei la angajare cu puncte tari si slabe;
- training - induction, la angajare, on job, platforma cursuri online gratuite;
- recompensarea angajatilor care recomanda potentiali angajati;
- mediu de lucru;
- management participativ, deschis la sugestii;
- evaluare cu posibilitate de acordare de bonusuri, include si autoevaluare;
- posibilitate de aplicare la posturile de la un nivel superior si incurajarea angajatilor sa faca acest lucru;
- informare interna (buletin lunar, anual);
- beneficii suplimentare: asigurare medicale, bonuri masa, zile suplimentare de CO in fucntie de vechimea in firma.
Va rog sa imi mai dati idei (non-financiare de preferat) pentru ca vreau sa incerc sa implementez cat mai multe - daca este posibil bineinteles.
Eu am aplicat cu succes o metoda de crestere a competitiei:
La sfarsit de an organizez un fel de "Premiile Oscar". Sunt recompensati cu diplome cei mai buni salariati din fiecare birou/directie.
Se organizeaza o ceremonie (ca tot este sfarsit de an si vine Craciunul), se da o masa, se deschide o sticla de vin si se fac "strigarile".
Este oarecum aceeasi procedura ca la Oscaruri: cine au fost nominalizatii, cine a castigat.
Se organizeaza ceva similar si la noi numai ca de catre colegii din Polonia impreuna cu care formam aceeasi "divizie". Noi in Romania suntem de nici un an pe piata si ni s-a cerut in martie sa nominalizam si 2-3 persoane din Iasi. Vom vedea cum decurge "premierea" si poate vom organiza si noi ceva local.
Negociere ccm
alex_element
Salutare,
In cadrul companiei in care lucrez au avut loc, la inceputul anului, renegocierea ccm, finalizata prin cresterea beneficiilor angajatilor: ... (vezi toată discuția)