avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces

buna ziua,
- daca sunt parte intr-un proces in calitate de reclamant si am termen( al nu stiu ''catelea'') am posibilitatea sa nu ma prezint pt. a se putea da un nou termen pt. judecare? partile-paratii vor aduce martori.

am termen pe 15.04, rog un raspuns , multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 11:12, 9 Aprilie 2010
pai si ce interes aveti sa nu va prezentati?
se administreaza probe la termenul respectiv.
daca nu va prezentati, paratii vor administra proba solicitata, nu se va amana.
Buna ziua,

prezenta dvs. nu este obligatorie DAR absenta de la termen NU duce la amanarea procesului;

nu este o idee buna sa lipsiti exact la termenul la care se audiaza martorii; ar fi bine sa fiti prezent pentru a-i putea confrunta si a le pune intrebari, astfel incat declaratiile lor sa nu fie cu totul defavorabile pozitiei dvs;

daca miza este importanta angajati-va un avocat!

Avocat Boncu
am av, insa are un alt caz in acea zi si nu cred ca apoate ajunge la timp.
Este vb despre ''constatare nulitate act juridic'', ni s-a luat proprietatea prin acele acte juridice a caror anulare a cerem acum cu toate ca noi am depos in probatiune act autentic de v/c si act sub semnatura privata incheiate in 1982 si care au fost si trecute in coala cadastrala/cf. O alta jud la acest caz nu le-a admis proba cu martori deoarece vb despre acte juridice insa acum e alta jud care a revenit la proba cu marori pt. a ''vedea situatia faptica''!? si nu cea juridica probata de catre noi cu acte. Ce pot sa fac?
sa depuna av dvs o cerere prin care solicita amanarea cauzei intrucat la acea data are dosar pe rolul unei alte instante, sau sa depuna o cerere prin care solicita lasarea dosarului la ultima strigare-daca apreciaza ca ajunge in timp util.
mai exista varianta sa isi substituie un coleg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar divort doru anghel doru anghel vreau sa depun dosar pt divort zilele astea si vreau sa stiu daca taxa de timbru este tot 39 lei si timbrul juridic de 0.3 lei (divort simplu, fara partaj, ... (vezi toată discuția)
Situatii in caz de divort mihali mihali Buna seara, 1.As dori sa stiu, in cazul unui divort (de comun acord sau nu), care este de obicei primul termen dat de instanta? Este acelasi in toate ... (vezi toată discuția)
pronuntare fara discutia expertizei munteanu mihaela munteanu mihaela Buna ziua! Divort cu partaj, el reclamant, ea parata. El solicita culpa exclusiva+copil si apartamentul cu plata sultei catre ea, ea solicita div din culpa ... (vezi toată discuția)