avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract comodat

Daca poate sami raspunda si mie cineva..un prieten vrea sa faca contract de comodat pentru firma ca sa treaca firma lui pe adresa mea de acasa ca sa poata primi corespondenta la mine acasa si trebuie sai dau xerocopie dupa buletinu meu si contractu casei in prezenta la avocat si ma intreb daca respectivu cu firma da faliment si datoreaza statului o anumita suma de bani de mii de euro si daca statu nu da de el io am de suferit dupa urma lui?adica e posibil sami puna sechestru pe bunuri sau pe casa daca io nam nici o legatura cu firma decat corespondenta?va multumesc anticipat:)
contractul de comodat nu implica raspunderi ulterioare, din partea proprietarului imobilului, pentru activitatea defectuasa a societatii.
Consider ca nu este nevoie de contract de comodat. Incheiati un Acord cu firma-administratorul respectiv, prin care acceptati doar sa-i primiti corespondenta la domiciliul d-vs. In baza acordului, administratorul isi va declara catre terti "adresa de corespondenta" si atat.
liliana.fleancu a scris:

Consider ca nu este nevoie de contract de comodat. Incheiati un Acord cu firma-administratorul respectiv, prin care acceptati doar sa-i primiti corespondenta la domiciliul d-vs. In baza acordului, administratorul isi va declara catre terti "adresa de corespondenta" si atat.

am inteles deci daca am facut contractul nu implica nici o problema in legatura cu mine decat cu societatea respectivului.va multumesc frumos inca odata miati fost de mare ajutor:)
Poate veni firma sa va scoata din casa... =D> cam atat.
Perfect adevarat. Daca ati incheiat deja contractul si nu cum ne-ati relatat initial , societatea locatara poate sa va evacueze in temeiul contractului de comodat incheiat.

Alte discuții în legătură

Obligatii proprietar contract comodat sediu social R.Maktub R.Maktub Buna ziua, Cineva m-a rugat sa facem un contract de comodat ca sa isi poata deschide o firma cu sediul in apartamentul meu , fara sa il foloseasca , doar ... (vezi toată discuția)
Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate ContSters94808 ContSters94808 O cunostinta m-a rugat sa ii inchiriez un anumit spatiu din apartamentul meu pt a-si deschide o societate de consultanta!Pt a deschide aceasta societate,in tr ... (vezi toată discuția)