avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract comodat

Daca poate sami raspunda si mie cineva..un prieten vrea sa faca contract de comodat pentru firma ca sa treaca firma lui pe adresa mea de acasa ca sa poata primi corespondenta la mine acasa si trebuie sai dau xerocopie dupa buletinu meu si contractu casei in prezenta la avocat si ma intreb daca respectivu cu firma da faliment si datoreaza statului o anumita suma de bani de mii de euro si daca statu nu da de el io am de suferit dupa urma lui?adica e posibil sami puna sechestru pe bunuri sau pe casa daca io nam nici o legatura cu firma decat corespondenta?va multumesc anticipat:)
Si cere daune pentru lipsa de folosinta. :D
NU va pot spune cate sanse reale are o astfel de actiune, se va incerca dovedirea simulatiei, evident, insa... dureri de cap pot aparea.
@R0Su
Faceti contractul pe o singura camera.
Da, asa o sa poate veni sa se instanleze numai intr-o camera! :D Mai stim daca domnul mai vrea comodatul? Care pare oricum sa fi fost deja semnat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii proprietar contract comodat sediu social R.Maktub R.Maktub Buna ziua, Cineva m-a rugat sa facem un contract de comodat ca sa isi poata deschide o firma cu sediul in apartamentul meu , fara sa il foloseasca , doar ... (vezi toată discuția)
Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate ContSters94808 ContSters94808 O cunostinta m-a rugat sa ii inchiriez un anumit spatiu din apartamentul meu pt a-si deschide o societate de consultanta!Pt a deschide aceasta societate,in tr ... (vezi toată discuția)