avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal - angajare- incetare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal - angajare- incetare contract

Buna ziua,
am o intrebare:
angajez cativa muncitori necalificati, trimit revisal cu 1 zi inainte, semnam contractul , il inregistrez, dar omul nu vine, nu imi da nici o cerere de lichidare la zi , nimic, pur si simplu nu mai vine.
Eu cum ii inchid contractul?
Se poate cu art 31/ al 4codul muncii?
si sa ii fac decizia si sa o inregistrez , fara sa ii mai trimit nici un act?
Cel mai recent răspuns: sever_daniela , utilizator 19:24, 11 Aprilie 2010
multumesc frumos
o zi placuta
Deasemenea :)
stiu ca nu acesta este forumul corect dar nu stiu unde sa scriu acest mesaj, am gasit o firma care ofera locuri de munca in strainatate cu contract ferm si totul in baza legilor dar am dat de un obstacol mi se cere sa-mi fac un card international de asigurare de sanatate si nimeni nu ma lamureste cun se face acest card mai ales ca timpul deja se scurge foarte repede,firma la care am lucrat nu mai poate elibera un act din care sa reiasa ca sunt platitor de asigurai de sanatate deoarece contractul cu aceasta a incetat in vederea incheierii celuilalt contract, daca maputeti sfatui ce si cum trebuie sa procedez in acest sens intr-un timp record ar fi ideal, multumesc oricum
Uitati aici cum se poate obtine cardul european de sanatate ...
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc frumos pentru raspuns, puteau si cei in domeniu sa-mi dea acest raspuns atat de simplu si de la indemana, multumesc inca o data si numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba? amazoana amazoana Buna ziua, Ce ma sfatuiti sa fac? Am chemat la munca o persoana pe post de muncitor necalificat. A venit 2 zile jumatate si dupa aceea a plecat. Contractul ... (vezi toată discuția)
Carduri de credit titular decedat aba1011 aba1011 Buna seara din nou. Socrul meu a decedat si a rămas in urma lui 2 carduri de credit care sunt pline nu sunt datorii la ele si am vrea sa le închidem. De la ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba pt muncitorii necalificati delia25 delia25 Conform noului cod al muncii muncitorii necalificati ce perioada de proba vor avea? Multumesc. (vezi toată discuția)