avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prima casa

Buna ziua, as vrea sa stiu daca pot accesa programul prima casa daca am detinut o casa in propietate anterior aparitiei legii?..multumesc anticipat!
Pot cumpara prin acest program, toti cei care nu au avut in proprietate o alta locuinta, pana la intrarea in vigoare a acestei legi.
Daca proprietatea respectiva ati dobandit-o prin mostenire, atunci puteti cumpara prin Prima casa.
Inteleg ca sunt ceva modificari pa PC2, insa la PC1 puteati beneficia daca nu aveati proprietate la momentul intrarii in vigoare a legii. Deci daca ati avut inainte si nu mai aveati atunci, puteati beneficia.
Nu ma vazut insa ce modificari au adus prin PC2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate dinainte de casatorie ccdcdl ccdcdl Buna ziua, Intrebarea mea are legatura cu noua lege \"PRIMA CASA\". Sotul meu detine un apartament mostenit inainte de casatorie, eu nu am avut niciodata ... (vezi toată discuția)
Prima casa adr123 adr123 Buna Seara Am in propietate o casa mai mare de 50 mp dobandita de la parinti mei printr-un Contract de vanzare -cumparare cu clauza de intretinerii ... (vezi toată discuția)
"prima casa" Oana Codrescu Oana Codrescu Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti daca pot sa ma inscriu in programul \"Prima casa\" ? In perioada 2005-2008 am detinut un apartament pe care l-am vandut in ... (vezi toată discuția)