avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administrator

administratorul blocului in care locuiesc a facut in asa fel de a impartit in doua asociatia . Una la scara B cealalta la scarile A si C.
La subsolul scarii B a inchiriat spatiul unde erau boxele.
Acum ia numai ea banii pe chirii si cand s-a facut izolarea blocului a subventionat preferential o parte din proprietari, care o sustin in procesele intentate de restul persoanelor din bloc.
unde o pot reclama? in asa fel incat sa fie si sanctionata.
in proce ea plateste avocati si judecatori cu banii din asociatie, iar noi platim cu bani din buzunar.
In plus, la inchiriere nu si-au dat acordul toti proprietarii. cum as putea rezilia acest contract de inchiriere?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:56, 14 Aprilie 2010
sinteti asociatie de locatari sau de proprietari ?
in cazul in care sinteti asociatie de proprietari, administratorul nu are cum sa imparta asociatia de capul lui, ci ea se produce ca urmare a intentiei uneia sau mai multor scari de a se desprinde de asociatia mama, dupa care isi string/e actele pentru depunerea lor la judecatorie, in conformitate cu legea 230/2007 si hg 1588/2007. si nu cred ca noua asociatie si-a dorit acelasi administrator ;)
Exact, impartirea in doua asociatii s-a facut legal, dar el nu a vrut sa dea actele la noua asociatie, iar cobntractul de inchiriere este la el.
Chiriasul ii da banii lui dupa care ii cheltuie supa bunul plac. Catre noua asociatie a dat o singura data o suma mica de bani dupa care nu am mai vazut nimic.
Acum se face izolarea termica si sponsorizeaza numai anumiti proprietari din bloc.
Ce putem face in acest caz? unde sa-i fac plangere penala? cu primaria si politia e pe mana.
e aproape imposibil de castigat acest caz.
baremi, spuneti-mi unde sa reclam ca acest contractd e inchiriere a fost facut fraudulos.
Urmatoarea autoritate la care va puteti adresa este primaria la biroul de relatii cu asociatiile de proprietari.
Interventie moderator
Va rog sa nu mai scrieti mesaje consecutive, ci sa va editati mesajul postat, daca nu vi s-a raspuns intre timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa conventie intre asociatii de proprietari constituite pe scari denissse denissse Sunt presedintele unei asociatii de proprietari care s-a constituit pe o scara de bloc prin desprinderea din vechea asociatie de locatari care functiona pe tot ... (vezi toată discuția)
Ce reguli / drepturi avem noi ca locatari? luiza44 luiza44 a rog frumos daca se poate sa-mi dati raspuns la o problema locuiesc la bloc, iar administratorul de asociatie ne-a cerut acordul scris pt.a instala niste ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru asociatia de locatari? xib xib Buna ziua Locatarii scarii unde locuiesc au incheiat un contract de inchiriere pt un spatiu ce apartine scarii blocului cu o societate comerciala. ... (vezi toată discuția)