avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare costuri reparatie terasa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare costuri reparatie terasa

buna ziua! daca dintre locatari refuza sa contribuie la repararea acoperisului, dar numai la partea din acesta din dreptul unuia dintre locatarii de la et 4, ce actiune in justitie poate fi promovata pentru ca si cel pentru care ceilalti nu vor sa puna bani sa-i fie reparat acoperisul?cine impotriva cui se indrepta acesta?multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:04, 9 Aprilie 2010
Terasa blocului este proprietate comuna la repararea careia trebuie sa contribuie toti proprietarii, fara exceptie. Asociatia de proprietari trebuie sa fie arbitrul care sa stabileasca cota de plata pentru fiecare proprietar ce-i revine din reparatia intregii suprafete a terasei.
Nu e acoperisul unui apartament, acea portiune are in ea o cota-parte a fiecaruia dintre proprietari
Nu exista vecin rau si vecin bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa acoperis armeneasca armeneasca Stau la et.4 al unui bloc care are 5 etaje. Apartamentele de la et.5 au insa o terasa, care apare in actul de proprietate al celor de la et.5. Accesul pe ... (vezi toată discuția)
Reparatie terasa bloc Cristina_Silivestru Cristina_Silivestru Buna ziua, de curand mi-am luat un apartament la etajul 4 dintr-un bloc cu 4 etaje, cu acoperis facut de fostii proprietari. In primul an n-am avut nicio ... (vezi toată discuția)
Terasa inchisa de proprietarul de la ultimul etaj, cine plateste izolarea terasei? Traian Guranoiu Traian Guranoiu Buna ziua Locuiesc intr-un bloc cu 3 etaje, un apartament pe etaj, locatarul de la etajul 3 a inchis terasa si o foloseste doar el nimic gresit pana ... (vezi toată discuția)