avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura Romtelecom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura Romtelecom

Buna Ziua!
Am facut un contract la clicknet in decembrie 2007, pe o durata de 3 ani. In primele luni plateam 100-120 de lei dupa care imi veneau facturi de peste 200 de lei. nu am avut contract cu reducere. am platit pana la jumatatea anului 2008 dupa care nu am mai platit nimic. mi-a venit o factura de vreo 700 de lei pentru 3 luni si mi-au oprit serviciile. Prin iunie 2009 mi-a venit o factura de 3600 de lei. am sunat la ei si au spus ca trebuie sa platesc aceasta factura. nu am reusit sa o platesc atunci si acum am primit de la firma de recuperari o factura de 3900. Am sunat si la ei si mi-au spus ca am datorie fata de Romtelecom, le-am spus ca incerc sa platesc si dupa o saptamana m-au sunat ei si tipau la mine ca de ce nu am platit. A doua zi a sunat-o pe mama si au spus ca o sa duca dosarul la judecatorie.
Nu inteleg de ce mi-a venit asa de mult de plata.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 09:40, 13 Aprilie 2010
Suma este atat de mare deoarece v-au calculat penalitati de intarziere la suma datorata initial! B-)
Aveti vreo proprietate sau bun de valoare pe numele dvs?
contractul era pe numele mamei mele. Ce pot face acum?
in primul rand apelati la un avocat.
dac va dau in judecata formulati/va apararile si pe clauzele abuzive din contract, ptr. ca sigur se vor gasi daca analizati contractul- legea 193/2000
Cel mai bine ar fi sa apelati la serviciile unui avocat pentru a stabili o strategie! Oricum trebuie sa solicitati firmei de recuperare sa va comunice care era datoria initiala si sa o platiti macar pe aceasta pentru a nu mai curge penalizari!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
De fapt ce contract ati avut exact ?
Probabil ca primele luni au facut parte dintr-o reducere...sau au gresit ei si n-au mai aplicat acea reducere in continuare.
Precizati detaliile contractului si va pot spune mai multe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata de romtelecom kokogeany kokogeany buna ziua ...vin si eu cu o intrebare cam neobisnuita:am facut un contract acum doi ani cu romtelecom clicknet (la serviciu de telefonie si internet).Totul a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom andreeasafe andreeasafe Buna seara! Mama mea are un contract incheiat cu Romtelecom de 2 ani pt mai multe servicii ( internet, telefon, cablu ) si a fost contactata de unul dintre ... (vezi toată discuția)
Help ma dispera cei de la kruk TzackPack TzackPack Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva cu o informatie, acuma aproximativ 6-7 ani am avut niste chiriasi in locuinta care nu si-au platit factura la romtelecom, ... (vezi toată discuția)