avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz acordare fisa fiscala de catre vanzator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz acordare fisa fiscala de catre vanzator

Am cumparat de la o persoana juridica (SRL) un autoturism la mana a doua. Mi s-a dat factura si actele masinii iar certificatul fiscal mi s-a spus ca il voi primi zilele urmatoare. "Zilele urmatoare" au insemnat 3 luni pana in prezent iar eu tot nu am primit certificatul fiscal fara de care nu pot transcrie masina pe numele meu. De cate ori il contactez pe administrator, imi spune ca nu a avut timp, ca saptamana viitoare si tot asa... Eu ma gandesc ca SRL-ul o fi avand datorii si astfel nu poate scoate fisa fiscala, alt motiv nu vad.
Ce e de facut in acest caz? Ce posibilitati sunt ca eu sa pot inmatricula masina in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 20:22, 9 Aprilie 2010
Nu aveti alta solutie decat sa il dati in judecata!B-)
Si asta cat mai repede ca sa nu va treziti ca firma e bagata in insolventa de catre creditori sau de catre stat!
achiesez la raspunsul d-lui mihai grigore.. eventual puteti incerca varianta medierii, la un mediator din localitatea dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere auto de la fisc refuzata -2018 CalinMitu CalinMitu Buna seara, Ma lovesc de problema mentionata din titlu. Pe scurt, am vandut un autoturism, am predat toate documentele cumparatorului, acesta din urma ... (vezi toată discuția)
Acte auto costyy73 costyy73 Am cumparat o masina ,la care am primit certificat fiscal si restul de acte necesare .Eu am inregistrato fiscal la primarie ,dar nu am inmatriculato si vreau ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism maryus99 maryus99 Buna ziua , as dori si eu cateva sfaturi intr-o problema , in ianuarie 2009 am cumparat un autoturism inmatriculat in Romania pe o firma din Bucuresti , in ... (vezi toată discuția)