avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diurna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diurna

sunt angajat in functia de Administrator imobil la o societate din Brasov dar sunt solicitat de catre patron in zilele libere sau in timpul programului sa fac deplasari in loc Otopeni.
Doresc sa stiu daca beneficiez de diurna de deplasare.
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 10:32, 10 Aprilie 2010
atita timp cit deplasarile se fac in interesul serviciului si va incadrati in conditiile de acordare a diurnei( intre ora plecarii in delegatie si ora sosirii trebuie sa fie o diferenta de minimum 12 ore) consider ca raspunsul este pozitiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare diurne moshu_stef moshu_stef Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu acordarea diurnelor! La firma unde lucrez, se efectueaza deplasari care depasesc 12 ore/zi, se iese din ... (vezi toată discuția)
Diurna srl 2010 cristian_barna cristian_barna Pe perioada delegării şi detaşării în altă localitate, în interesul serviciului, care este suma ce se poate deconta zilnic si unde este reglementat ... (vezi toată discuția)
Urgent cum calculez valoarea diurnei afemeimarius afemeimarius Urgent cum calculez valoarea diurnei ? Buna ziua, Incerc sa va prezint problema mea pe scurt,care are ca si problematica valoarea diurnei in zilele de ... (vezi toată discuția)