avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cenzori - contributii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cenzori - contributii

Imi puteti spune va rog ce contributii se datoreaza pentru indemnizatiile cenzorilor la o soc.com. pe actiuni? Atat de cenzori cat si de societate.. si deasemenea in cazul cenzorilor care sunt pensionari..
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Aprilie 2010
adriana.r, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioana Iancu , Consultant resurse umane 21:10, 10 Aprilie 2010
Potrivit legislatiei fiscale, este venit asimilat salariilor Prin urmare se retin se platesc aceleasi contributii ca si pentru salariati, respectiv se retin CAS, CASS, somaj (daca nu sunt pensionari), impozit 16%.Societatea plateste la venitul brut realizat de cenzori toate contributiile care se platesc pentru salariati, mai putin fondul de garantare si comisionul ITM.Se elibereaza anual fisa fiscala F2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de agent,comision,mandat daiu daiu Controversata OUG 82/2010 m-a ,,bagat in ceata,, Veniturile unei persoane fizice ce are un ,,contract de agent asigurari,, cu o societate ce este ... (vezi toată discuția)
Contributia fnuass pentru presedintele si cenzorul asociatiei de proprietari Mitica49 Mitica49 Buna ziua, Neavand specializare in domeniul financiar-contabil, as dori sa ma lamuriti asupra urmatoarei probleme: notiunea de \"contributie de asigurari ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale asociatii de proprietari Rusty Rusty Ce obligatii fiscale are asociatia de proprietari in cazul contractelor de mandat pentru presedintele si cenzorul asociatiei? Obligatiile fiscale ale ... (vezi toată discuția)