va urmaresc de aici din Olanda cu interes dar tot nu am gasit o informatie clara asupra unui caz asemanator cu al meu.
Am avut o firma in Romania din 2004 am activat pana in 2008 si mi-am dat seama catot ceea ce castigam aveam de dat la stat chirii angajati etc nu mai aveam viata privata si eram haituit de tot felul de controale si paracontroale, atunci am hotarat sa emigrez si sa nu ma aud de Romania.
Am avut o contabila care nu-mi comunica datoriile care firma fiind atunci si acum activa acumuleaza penalitati astronomice de tot felul vreau sa inchid aceasta firma sau sa o declar insolventa ceea ce e si real si normal dat fiind ca eu nu mai mai aflu pe teritoriul Romaniei.
Nu sunt adept al evaziunii nu am dat nici un cec sau bilet fara a sti ca nu pot plati. Si nu vreau sa cesionez sau eludez legea vreau o cale legala in acest caz.
Va multumesc anticipat si mult succes in continuare !!!
S.D.G.
Exista formulare tip de contract de mandat,prin care dvs.ca mandant,adica titular, in imposibilitate de a va prezenta aici,mandatati un mandatar pentru a indeplini sarcinile in locul dvs.la ORC.
Cautati pe internet un tip de contract de mandat .Poate fi vorba de un mandat special, adica doar pentru aceasta operatiune de la ORC.
Eventual vorbiti si cu avocat pentru asistenta ,ar fi recomandat.
Succes.
Nu inteleg de ce nu cesionati partile sociale ! In acest fel cesionati firma cu tot cu activ si pasiv! Si minimalizati si costurile !B-) Perfect legal!
Radiere societate
allutza
Buna ziua,
doresc sa radiez o societate deoarece de un an nu mai produce nimic <e pe pierdere>, nu stiu cum sa procedez corect stiu doar ca:
deoarece ... (vezi toată discuția)