avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vandut masina - cum o radiez?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vandut masina - cum o radiez?

Am vandut in 2008 o dacie 1310.m-am intalnit cu cumparatorul ne-am inteles la pret iar eu am facut greseala sa ii inmanez talonul si cartea masini,asta se intamplase intr-o sambata.am fost cu dansu sa facem un contract de vanzare cumparare si a ramas sa ne intalnim lunea sa merem sa o treaca pe numele sau.domnul nu a mai venit si nu a mai raspuns la telefon.el a vanduto mai departe dar tot cu actele mele.eu nu mai am contractul de vanzare cumparare.va rog frumos datimi si mie o idee de cu ce pasi ar trebui sa fac pt a o scoate la capat cu bine. Va Multumesc:sorry:
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:38, 10 Aprilie 2010
Incercati sa-l chemati in judecata, solicitati constatarea vanzarii si obligarea acestuia la radierea autoturismului de pe numele d-voastra. Probabil ca el la randul lui il va arata pe urmatorul proprietar si asa mai departe.
Marea problema e ca doar hotararea (in cazul in care vi se admite actiunea) nu va ajuta la Directia de venituri, impozite si taxe ... deci trebuie sa reusiti sa obligati proprietarul masinii sa faca radierea .... doar in baza certificatului de radiere se va scoate autoturismul din rolul d-voastra fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vinzare cumparare pentru un vehicol folosit din 2008 toader1954 toader1954 Salutare . am vindut o dacie 1310 in anu 2008 luna a 7-a la un sucevean eu find din botosani dupa care am fost plecat din tara , platind impozit pentru ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un impozit auto? 1denis 1denis Doresc sa scap de un impozit auto pe care trebuie sa-l platesc chiar daca autoturismul nu se mai afla la mine,acesta fiind vandut in vara anului 2006.Exista un ... (vezi toată discuția)
Radiere masina viorel33 viorel33 Buna seara. Am o intrebare: acum doi ani cumnatul meu a vindut masina al carui proprietar era sora mea. Ideea este ca a vindut-o doar cu un act de mina. Anul ... (vezi toată discuția)