avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... delegarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

delegarea

Buna!Stie cineva cum se calculeaza termenul de delegare? Art. 44. - (1) C. muncii spune ca "Delegarea poate fi dispusa pentru o perioada de cel mult 60 de zile si se poate prelungi, cu acordul salariatului, cu cel mult 60 de zile." Intrebarea e : cele 60 de zile sunt intr-un an sau dupa o perioada de 20 de zile, de exemplu, mai poti fi delegat 60 zile? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: jenica P , utilizator 14:21, 26 Aprilie 2010
Va multumesc pentru raspuns! imi puteti spune unde gasesc reglementat acest aspect?
Art. 42-44 Codul muncii
Multumesc! Eu nu am inteles daca aceasta perioada de 60 de zile e raportata la un an calendaristic sau la toata perioada contractului de munca. Daca aveti un raspuns la acest aspect va rog sa-mi spuneti si unde e reglementat pentru ca din C. muncii nu reiese, sau cel putin n-am inteles eu. Multumesc frumos pentru interes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare in delegatie arakys arakys Buna ziua! Conform legii, cate zile lucratoare dintr-o luna, angajatul poate fi trimis in delegatie ? Multumesac anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Perioada diurna anelecavon anelecavon Care este perioada de acordare maxima in decursul unui an (vezi toată discuția)
Diurna ciorel ciorel Daca perioada deplasarii in spatiul intracomunitar depaseste 7 zile si ajunge la 90 zile calendaristice consecutive cum se calculeaza diurna si daca este ... (vezi toată discuția)