OCUP POSTUL DE SEF SERVICIU PSI DIN ANUL 1992. POSTUL RESPECTIV A FOST SCOS LA CONCURS,IN URMA CARUIA AM OCUPAT ACEST POST.
REDUCAND NUMARUL DE POMPIERI CIVILI,ANGAJATORUL MA OBLIGA SA EFECTUEZ SERVICIUL IN TURE,LA FEL CA UN POMPIER.PROGRAMUL FUNCTIEI PE CARE AM FOST ANGAJAT ESTE DE 07-16.
MENTIONEZ CA AM PREGATIREA NECESARA PENTRU CADRU TEHNIC SI GRAD DE SUBLOCOTENENT IN REZERVA(SCOALA DE OFITERI REZERVA -PSI.
CONSIDER CA ACEASTA DE CIZIE ESTE UNA ABUZIVA,INCALCAND DEMNITATEA MEA,TINAND CONT DE PREGATIREA SI COMPETENTELE IN DOMENIU.
CUM COMENTATI ACEST FAPT?
MULTUMESC!
Angajatorul va salarizeaza si solicita in schimb sa va indepliniti obligatiile pe care, in virtutea dreptului conferit de lege, el le-a stabilit in cadrul organizarii posturilor. Asta nu inseamna ca a atentat la demnitatea dv. Dar daca considerati totusi ca va este incalcata demnitatea puteti seisiza ITM sau puteti, tot in virtutea demnnitatii, sa demisionati si sa va alegeti alt angajator.
Buna seara.
Sa va dea in scris pentru aceasta decizie, decizia verbala a conducerii nu este valabila. Si in functie de aceasta,contestati decizia in instanta ,conform dreptului muncii,nu inainte de a-i notifica in scris printr-o cerere ca nu va convine noul statut si ca in caz contrar aveti de gand sa actionati in instanta.
Parerea mea personala.Sa stiti ca vremurile sunt tulburi,e criza de locuri de munca,asa ca ganditi-va de două ori inainte de a intreprinde ceva.
Cu stimă.
Cursuri ssm
simavio
Buna ziua
Eu sunt referent RU si lucrez la 2 firme(a aceluias patron) cu CIM 4 ore la o firma si 4 la celalta,cei de la firma vor sa ma trimita la curs de ssm ... (vezi toată discuția)