Renuntare atributii cadru tehnic psi.
Buna ziua,
Lucrez intr-un institut de cercetare si am facut greseala sa fac cursul de psi si sa am aceasta responsabilitate pe langa functia de baza. Ulterior mi-am dat seama ca vreau sa renunt. Am avut primele discutii "mai sus", dar inca nu e foarte clar care e procesul. As putea in cel mai rau caz renunta unilateral (asa mi s-ar parea normal)? Desi sper sa ma inteleg cu ei si sa gaseasca pe altcineva (problema e ca nu am garantia ca vor gasi neaparat).
Care credeti ca ar fi solutia?
Multumesc anticipat.
Lucratorul din domeniul psi-su este desemnat prin decizia angajatorului. Angajatorul trebuie sa desemneze/ nominalizeze un alt lucrator cu aceste atributii, in aceeasi decizie mentionand inlocuirea dvs.
Va multumesc pentru raspuns.
Ca sa inteleg complet, din momentul in care le aduc la cunostinta ca vreau sa renunt, ei nu ma pot refuza ci doar trebuie sa astept pana la gasirea altuia? (Poate suna putin exagerat, dar nu pot fi "prizonierul" acestei functii, nu?)
Multumesc, inca odata.
Ati semnat un contract individual de munca la care este anexata o fisa de post. In aceasta fisa sunt mentionate si atributii pe linie de psi. Nu stiu cum ati dedus ca nu va pot refuza.
Modificarea fisei de post implica si renegocierea salariului. Fara atributiile pe linie de psi, in mod normal, salariul va fi mai mic. Pot disparea si unele sporuri la salariu.
Daca doriti sa comentati, dati clik pe butonul "raspunde" pentru a nu mai aparea integral, un text deja scris.