avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amplasarea geamurilor in acoperis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amplasarea geamurilor in acoperis

daca am casa pe hotar, pot sa amplasez geamuri in acoperis,orientate in sus?
Cel mai recent răspuns: MARIAN MAXIM , utilizator 19:36, 10 Aprilie 2010
Cine va opreste sa vedeti stelele noaptea ? Cine va opreste sa contemplati Calea Lactee ? Este un pesaj superb pe care nu trebuie sa-l ratati daca aveti casa care sa va permita instalarea unui velux.
Felicitari.Eu nu mi-am pus de frica strigoilor !!!!!!!
Multumesc!
Am foarte mult usturoi in casa!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vecinul de langa apartamentul meu și-a montat aparatul ... Mihaela Mihaita Mihaela Mihaita Bună ziua. Vecinul de langa apartamentul meu și-a montat aparatul de aer conditionat pe peretele exterior al meu fără să-mi ceara acordul. Ce soluții ... (vezi toată discuția)
Probleme casa pe hotar-geamuri,burlane si streasina Raducu16 Raducu16 Buna ziua, vreau sa stiu daca este legal ca pe o casa aflata pe hotar sa pui: 1. geamuri cu deschidere spre curtea vecina 2.burlanele de scurgere de la ... (vezi toată discuția)
Vecin fără lege szerika szerika Bună ziua! Am un vecin care acum aproximativ 13ani a construit o casă în vecinătatea bunicilor mei fără autorizație nerespectand limita între hotare ... (vezi toată discuția)