Bună ziua. Vecinul de langa apartamentul meu și-a montat aparatul de aer conditionat pe peretele exterior al meu fără să-mi ceara acordul. Ce soluții exista ptr. Ca să-l mute. Multumesc.
Bună ziua. Vecinul de langa apartamentul meu și-a montat aparatul de aer conditionat pe peretele exterior al meu fără să-mi ceara acordul. Ce soluții exista ptr. Ca să-l mute. Multumesc.
Am să vă rog să precizați de ce și-a montat vecinul unitatea exterioară a instalației de climatizare pe peretele exterior din dreptul apartamentului dvs. și în ce măsură vă afectează.
Cum a putut sa il monteze la dv pe perete si de ce ar fi facut asta? Nu are posibilitatea sa il monteze pe peretii din dreptul apartamentului dv?
Nu aveau posibilitatea sa instaleze pe peretii care sunt in exteriorul camerelor sau nu exista posibilitattea asta ca au ferestre de sus pana jos?
Va adresati vecinului si il rugati sa mute aerul daca este un perete exterior in dreptul apartamentului dv si presedintelui asociatiei de proprietari daca aveti asociatie.
Au fost si la noi niste vecini care locuiau la mansarda. Au o bucata de zid de 1.5 metri apoi urmeaza acoperisul si apoi au la dormitoare de geamuri VELUX in tavan si la bucatarie si sufragerie au casute cu geamuri normale.
In loc sa in instaleze ca toti ceilalti vecini au vorbit cu vecina de sub, care a fost de acord sa il instaleze sub geamul ei .
Dupa o saptamana m-a sunat vecina sa le transmit sa isi ia aerul de acolo desi pe mine nu ma intrebaera nimic cand l-au instalat .
Ea dorme cu ambele ferestre deschise, neaavand aer conditionat si toata caldura si zgomotul intra la ea.
Evident ca au mai platit iar instalarea sa il mute unde trebuia de prima data .
Aer conditionat
alynus
buna ziua!
Va rog sa ma ajutati intr-o problema....mi-am cumparat aer conditionat....am inteles ca am veoie pe langa multe acte si de acordul vecinilor. Ce ... (vezi toată discuția)