avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit pe imobil avariat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit pe imobil avariat

Ziua buna,

Am ceva nelamuriri in legatura cu impozitarea imobilelor si anume, ma intereseaza cum platesc impozitul pentru un imobil avariat (imobil mostenit, aproape daramat, doar peretii mai stau in picioare, fara tavane s.a.m.d) si pentru un imobil aflat in constructie (inca nefinalizat, respectiv neintabulat).
Sunt ceva reglamentari pentru aceste situatii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Zandzibal , utilizator 11:39, 13 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc de raspuns.
E cam asa cum credeam eu, ideea e ca mai cred ca la o evaluare a imobilului vechi ar tebui sa coste f.putin, chiar daca e suprafata maricica...
Din cate stiu, pamantul pe care e costructia nu se impoziteaza... sau am inteles eu gresit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare nrtek nrtek vreau si eu sa stiu ce se intampla si care ar putea fi decizia judecatorului in cazul in care sunt dat in judecata de firma de asigurari si pierd daca eu ... (vezi toată discuția)
Apartament distrus din cauza mansardarii blue_ana blue_ana Buna! Sint disperata, e dezastru la mine in casa!Locuiesc la et. 4 al unui bloc cu 4 nivele.De aprox. o luna au inceput lucrarile de mansardare in urma ... (vezi toată discuția)
Plafonul balconului sorinn007 sorinn007 buna ziua locuiesc intr-un bloc din sectorul 3, la etajul 9. La fiecare ploaie apa se infiltreaza prin plafon (prin marginea din exterior datorita gaurilor ... (vezi toată discuția)