avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutorul de inmormantare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutorul de inmormantare

un baiat student in anul 2 la ff spiru haret a decedat intr-un tragic accident rutier si parintilor nu i s-a acordat nici-un ajutor de inmormantare nici-un sprijin financiar cine ar trebui sa-i acorde sau cui sa se adreseze?
Cel mai recent răspuns: mihaela1971 , utilizator 18:24, 11 Aprilie 2010
Ajutoarele de inmormantare au caracter exceptional. Aceastea se acorda, dupa caz, de primarii, casele de ajutor reciproc sau in baza unor asigurari de viata.
La casa de pensii din orasul respectiv se acorda ajutoare ptr inmormantare. Se face un dosar cu acte necesare: certificat nastere decedat, act identitate solicitant, certificat nastere solicitant, certificat casatorie parinti, dosar plic si diverse facturi: de la sicriu, de la preot cu plata ptr inmormantare, plata produse necesare pomana: colaci....etc. Dar va puteti interesa si la Casa de pensii ce acte va trebuiesc exact.
casa de pensii le-au spus parintilor ca nu-i poate acorda deoarece nu a fost pensionar deci nu le-au dat deloc iar primaria ca nu au fonduri
primaria nu are fonduri asa li s-au spus parintilor dar totusi era si decedatul un student anul 2 el nu a insemnat nimic totusi,nu-i asa?studentii nostrii nu reprezint nimic pt alesii nostrii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul de inmormantare Ieftici Georgeta Ieftici Georgeta As avea si eu o problema , sotul meu a decedat pe data de 19 Martie 2010 , inregistrarea decesului la primarie a avut loc pe data de 22 Martie 2010 si ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare neagu ctin neagu ctin ajutorul de inmormantare ptr un pensionar decedat, de unde se ia si ce acte trebuiesc? multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea a decedat, iar eu ca fiica ei si singura ... iulianegrea88 iulianegrea88 Buna ziua! Mama mea a decedat, iar eu ca fiica ei si singura rudă nu am primit ajutor de înmormântare deoarece aceasta nu avea o pensie sau un salariu, ci o ... (vezi toată discuția)