avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lege sau ordonanta ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lege sau ordonanta ?

Exista cumva lege sau og,prin care la concediere colectiva in afara de sal. comp (6,9,12),se acorda doua salarii medii pe ec la nivelul lunii feb ?daca da care este baza ?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 12:22, 11 Aprilie 2010
Exista ceva in OUG nr.98/1999 la art.32 alin.2 (in prezent abrogat) ... dar nu in acest sens ...:(
Depinde de contractele colective de munca la nivel de unitate...Nu exista ce intrebati.
potrivit art. 80(3) c.c.m.u.n. 2007-2010 la concediere colectiva aceste salarii compensatorii se negociaza ca si numar.
trebuie avut in vedere prev. c.c.m. pe ramura ... grup de angajatorii ... unitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu in lipsa contract colectiv de munca bulinutza26 bulinutza26 [b]Buna ziua. As dori sa va intreb daca pot beneficia de salariu compensatoriu in cazul in care sunt concediata cf art.66 CM,neexistand un contract colectiv ... (vezi toată discuția)
Preaviz- salarii compensatorii IORDAN ELENA IORDAN ELENA va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la vreun salariu compensatoriu dupa expirarea perioadei de preaviz de 20 zile lucratoare, cf. art. 73/L.53/2003-codul ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii larisa_ larisa_ Incepand cu data de 17.09.2010, contractul meu de munca a incetat conform art 65 alin 1 din codul muncii. Din cauza reducerii activitatii mi-a fost desfiintat ... (vezi toată discuția)