Am fost invitata tel sa-mi rezolv problemele cu sotul .Invitatia am primit-o de la femeia cu care sotul meu are o relatie extraconjugala.Am onorat-o dar in urma discutiilor avute sa ajuns la jigniri de tot felul .Au culminat cind aceasta m-ia spus ca mi-a crescut copii ca piinea si apa pe care le mai aducea sotul ocazional copilor nostri erau din banii ei .Am FOST INVITATA SA PARASESC LOCUINTA ACESTEIA.Am refuzat aceasta oferta spunind ca nu s-au clarificat problemele pt care am fost invitata acolo .dar ea a chemat politia si culmea aceasta a si venit amendindu-ma pe mine Mentionez ca eu cind am apelat politia pt molestare mi-au spus ca nu se baga in certuri conjugale .DAR IN CELE EXTRACONJUGALE DE CE SE BAGA?Amenda primita de mine a fost pt tulburarea linisti publice reclamantul meu fiind nu vecini ci chiar amanta sotului meu .E corect ?a facut si o alta sesizare telefonica nu stiu cind dar sunt invitata miine la politie instintarea nevenind la adresa mentionata pe ea ci la serviciu unde eu la acea ora eram libera .Am obligatia sa ma prezint ?nu se specifica motivul pt care am fost chemata.as dori un raspuns competent va multumesc
Contestati amenda in instanta.
Pentru un sfat competent , la cazul dvs, consultati un avocat , deoarece trebuie vazute amanunte.Asa, general, e recomandat sa va duceti
Amanta
ContSters155784
Buna ziua! As dori sa stiu ce s-ar putea face din punct de vedere legal in situatia pe care o voi prezenta.
Sora mea a avut o tentativa de sinucidere din ... (vezi toată discuția)