avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire amanta sotului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire amanta sotului

Buna ziua,
Nu am stiut unde sa postez subiectul, asa ca rog unul din admini sa-l mute daca nu e topicul corect.
Sa va postesc in mare: sotul meu are o rel extraconjugala de aproapw un an, eu am aflat abia acum 2 luni. Avem si 2 copii impreuna...
Amanta e colega lui de birou, vreau sa va intreb daca amanta ma poate da in judecata pt hartuire?
Eu vreau sa ma razbn pe ai ca mi-au stricat tot rostul si casa si copii si tot...
Pe ea am mai sunatt-o sa-i zic sa-mi lase sotul in pace ca de nu scriu conducerii firmei unde lucreaza... am fost si la ea la bloc si am asteptat-o sa vb cu ea si atunci m-a amenintat k ma tareste prin tribunale....am scris si pe fb de ei si asa au aflat si colegii k se ascundeau, nu stia nimeni....
Astept raspuns!
Multumes !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:14, 20 Septembrie 2014
Pai nu cu ea trebuie sa rezolvati, cu cu sotul infidel. Ea va poate actiona in justitie pentru hartuire. Nu va faceti niciun bine procedand asa, ba mai mult, puteti ramane si fara sot, si cu procese pe cap.
Mai bine va ganditi ce a oferit sotului in plus fata de dvs si incercati sa remediati,hartuirea nu este o solutie,eventual vor creste actiunile amantei care va parea in ochii altora drept o femeie fatala cu,, victime;; la activ.
Chiar vreti scandal cu tipete si urlete, politie, vecini si toata reprezentatia? Castigati ceva din asa ceva? Cum credeti ca vor reactiona copiii la tot circul? Cu sotul trebuie sa rezolvati problema dar cu calm si cu cap. Urletele si tipetele nu o sa il faca decat sa reactioneze impulsiv, si nu o sa va placa ce iese. Nimeni nu e legat cu lanturi de consort. Ganditi-va bine inainte ce vreti de fapt!
Atata timp cat mentineti un just echilibru nubar fi hartuire in cazul dvs.
Ati putea incerca dvs. sa o dati in judecata si asa ar fi ideal daca aveti dovezi.
O problema este insa cu temeiul legal.
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2014
Admin, administrator
Multumesc frumos pt raspunsuri!
Pai eu pt cs-o dau in judecata?
In fine nu e cazul...

Alte discuții în legătură

O pot da în judecată pe amanta soțului? Viorica-25 Viorica-25 Buna ziua, Pot da in judecata amanta sotului pt ca mi -a stricat casnicia, iar mai noi ma si hartuie cu tot felul de mesaje? (vezi toată discuția)
Amanta ContSters155784 ContSters155784 Buna ziua! As dori sa stiu ce s-ar putea face din punct de vedere legal in situatia pe care o voi prezenta. Sora mea a avut o tentativa de sinucidere din ... (vezi toată discuția)
Dacă am probe care dovedesc infidelitatea soțului meu, ,,amanta“ ar putea fi chemată în judecată pentru despăgubiri? Bbbc Bbbc Daca am probe care dovedesc infidelitatea sotului meu , “ amanta “ ar putea fi chemata in judecata .. sa plateasca despagubiri ? (vezi toată discuția)