Buna ziua,
Nu am stiut unde sa postez subiectul, asa ca rog unul din admini sa-l mute daca nu e topicul corect.
Sa va postesc in mare: sotul meu are o rel extraconjugala de aproapw un an, eu am aflat abia acum 2 luni. Avem si 2 copii impreuna...
Amanta e colega lui de birou, vreau sa va intreb daca amanta ma poate da in judecata pt hartuire?
Eu vreau sa ma razbn pe ai ca mi-au stricat tot rostul si casa si copii si tot...
Pe ea am mai sunatt-o sa-i zic sa-mi lase sotul in pace ca de nu scriu conducerii firmei unde lucreaza... am fost si la ea la bloc si am asteptat-o sa vb cu ea si atunci m-a amenintat k ma tareste prin tribunale....am scris si pe fb de ei si asa au aflat si colegii k se ascundeau, nu stia nimeni....
Astept raspuns!
Multumes !
Buna ziua,
Revin cu probma mea: tocmai am fost invitata maine dimineata la sectia de Pol ca duduia asta mi-a facut reclamatie... nu stiu ce a scris in ea pt ca nu am primit nimic in posta.
Spuneti-mi care e procedura? Ce trebuie eu sa fac? Banuiesc ca ea nu o sa renoasca ca arre o rel u sotul meu si face pe nenovata. Eu pot demonstra de ce am sunat-o si de ce am facut lucrurile de mai sus? Adica politia se baga la asa ceva? Sa verifice variantele?
Sa fiti cat se poate de calma, amabila si sa va ganditi bine inainte de a da orice raspuns si si mai bine inainte de a da ceva in scris si semnat. Poate o cunosteti, poate nu o cunosteti de loc!
Relatia extraconjugala nu constituie infractiune, asa ca nu vad ce i-ar face ei Politia, indiferent daca recunoaste sau nu ca are o relatie cu sotul dvs. Ea are dreptul de a fi lasata-n pace de dvs. si poate a denuntat ca ati amenintat-o sau ca ati hartuit-o sau poate ca ati lovit-o. Acuma depinde si de ce poate dovedi ca i-ati facut.
Amanta
ContSters155784
Buna ziua! As dori sa stiu ce s-ar putea face din punct de vedere legal in situatia pe care o voi prezenta.
Sora mea a avut o tentativa de sinucidere din ... (vezi toată discuția)