avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire amanta sotului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire amanta sotului

Buna ziua,
Nu am stiut unde sa postez subiectul, asa ca rog unul din admini sa-l mute daca nu e topicul corect.
Sa va postesc in mare: sotul meu are o rel extraconjugala de aproapw un an, eu am aflat abia acum 2 luni. Avem si 2 copii impreuna...
Amanta e colega lui de birou, vreau sa va intreb daca amanta ma poate da in judecata pt hartuire?
Eu vreau sa ma razbn pe ai ca mi-au stricat tot rostul si casa si copii si tot...
Pe ea am mai sunatt-o sa-i zic sa-mi lase sotul in pace ca de nu scriu conducerii firmei unde lucreaza... am fost si la ea la bloc si am asteptat-o sa vb cu ea si atunci m-a amenintat k ma tareste prin tribunale....am scris si pe fb de ei si asa au aflat si colegii k se ascundeau, nu stia nimeni....
Astept raspuns!
Multumes !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:14, 20 Septembrie 2014
Buna ziua,
Revin cu probma mea: tocmai am fost invitata maine dimineata la sectia de Pol ca duduia asta mi-a facut reclamatie... nu stiu ce a scris in ea pt ca nu am primit nimic in posta.
Spuneti-mi care e procedura? Ce trebuie eu sa fac? Banuiesc ca ea nu o sa renoasca ca arre o rel u sotul meu si face pe nenovata. Eu pot demonstra de ce am sunat-o si de ce am facut lucrurile de mai sus? Adica politia se baga la asa ceva? Sa verifice variantele?
Sa fiti cat se poate de calma, amabila si sa va ganditi bine inainte de a da orice raspuns si si mai bine inainte de a da ceva in scris si semnat. Poate o cunosteti, poate nu o cunosteti de loc!
Adica la ce va referiti cand spuneti daca o cunosc sau nu? Adica sa stiu de ce in stare?
Relatia extraconjugala nu constituie infractiune, asa ca nu vad ce i-ar face ei Politia, indiferent daca recunoaste sau nu ca are o relatie cu sotul dvs. Ea are dreptul de a fi lasata-n pace de dvs. si poate a denuntat ca ati amenintat-o sau ca ati hartuit-o sau poate ca ati lovit-o. Acuma depinde si de ce poate dovedi ca i-ati facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O pot da în judecată pe amanta soțului? Viorica-25 Viorica-25 Buna ziua, Pot da in judecata amanta sotului pt ca mi -a stricat casnicia, iar mai noi ma si hartuie cu tot felul de mesaje? (vezi toată discuția)
Amanta ContSters155784 ContSters155784 Buna ziua! As dori sa stiu ce s-ar putea face din punct de vedere legal in situatia pe care o voi prezenta. Sora mea a avut o tentativa de sinucidere din ... (vezi toată discuția)
Dacă am probe care dovedesc infidelitatea soțului meu, ,,amanta“ ar putea fi chemată în judecată pentru despăgubiri? Bbbc Bbbc Daca am probe care dovedesc infidelitatea sotului meu , “ amanta “ ar putea fi chemata in judecata .. sa plateasca despagubiri ? (vezi toată discuția)