avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... deduceri PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

deduceri PFA

Exista un document in care sa se gaseasca o lista de cheltuieli ce pot fi deduse din veniturile unei PFA?
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 14:43, 11 Aprilie 2010
Nu exista un astfel de document, din cate stiu eu, insa in Codul Fiscal sunt mentionate, cheltuielile ce NU sunt deductibile. In afara celor mentionate acolo, sunt deductibile toate cheltuielile facute in vederea realizarii veniturilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli pfa fara facturi emise tinamaria tinamaria Unei PFA i s-a stabilit impozit in plus de plata pe motiv ca nu a avut facturi emise intr-o anumita perioada din an (7 luni consecutive) si nici contracte de ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli cu telefonul si internetul tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa-mi spune-ti daca ,fiind PFA,pot deduce cheltuielile cu telefonul fix si mobil si internetul?Mentionez ca contractele sunt incheiate pe ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile renovare si modernizare apartament oroszstefanpfa oroszstefanpfa Sunt PFA, cu sediul social in apartamentul in care stam si suntem proprietari amandoi cu mama mea. As dori sa fac o renovare care consta in revizuirea ... (vezi toată discuția)