am un proces referitor la o succesiune. Adica eu am un antecontract de cumparare a unui teren de la o persoana fizica, aceasta persoana fizica nu a avut succesiunea facuta. La intelegere cu ea si cu mostenitorii implicati am dat in judecata aceasta persoana. M-am lasat in baza avocatului pe care l-am angajat si de doi ani am constata ca procesul meu a fost mereu amanat si in ianuarie suspendat conform art 155 ind 1 din cpc.
intrtebarea mea este daca pot schimba avocatul care m-a reprezentat pana acum?(nu pot lua legatura cu el acesta neraspunzand la telefon si nici la birou nu dau de el)
cum sa procedez in continuare ?
Simpla prezenta a Dvs. in sala de judecata la termenul de judecata acordat si aducerea la cunostinta completului de judecata ca ati reziliat contractul de asistenta judiciara cu avocatul care va reprezenta, este suficient.
Puteti cere apoi un termen sa va angajati un alt avocat.
Succes.
av. M.Hornea
Indepliniti obligatiile care au dus la aplicarea masurii suspendarii cauzei (sunt specificate in incheierea de sedinta) si repuneti cauza pe rol...cu un alt avocat.
Succes.
Av.M.Hornea
Suspendare proces?
leusan
Poate cere o persoana, reclamnat , suspendare procesului in bazaart 155^1 daca pe parcursul infatisarilor nu a putut face dovada calitaii sale procesuale si ... (vezi toată discuția)