avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbarea avocatului in cazul uniu proces suspendat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbarea avocatului in cazul uniu proces suspendat cf art 155 ind 1 din cpc

am un proces referitor la o succesiune. Adica eu am un antecontract de cumparare a unui teren de la o persoana fizica, aceasta persoana fizica nu a avut succesiunea facuta. La intelegere cu ea si cu mostenitorii implicati am dat in judecata aceasta persoana. M-am lasat in baza avocatului pe care l-am angajat si de doi ani am constata ca procesul meu a fost mereu amanat si in ianuarie suspendat conform art 155 ind 1 din cpc.
intrtebarea mea este daca pot schimba avocatul care m-a reprezentat pana acum?(nu pot lua legatura cu el acesta neraspunzand la telefon si nici la birou nu dau de el)
cum sa procedez in continuare ?

Multumesc f mult pt raspunsuri si indrumari
Cel mai recent răspuns: Sorin Petrehusi , Consilier juridic 21:07, 11 Aprilie 2010
Simpla prezenta a Dvs. in sala de judecata la termenul de judecata acordat si aducerea la cunostinta completului de judecata ca ati reziliat contractul de asistenta judiciara cu avocatul care va reprezenta, este suficient.
Puteti cere apoi un termen sa va angajati un alt avocat.
Succes.
av. M.Hornea
27-01-2010 suspenda judecarea cauzei conform art. 155 ind. 1 c.pr.civ
asa este acum nu mai am termen
multumesc pt raspuns
Puteti sa va angajati pur si simplu un alt avocat.
Indepliniti obligatiile care au dus la aplicarea masurii suspendarii cauzei (sunt specificate in incheierea de sedinta) si repuneti cauza pe rol...cu un alt avocat.
Succes.
Av.M.Hornea
multumesc. daca ma duc la tribunal pot afla ce obligatii trebuie sa indeplinesc pt ca de la avocat nicio sansa

Alte discuții în legătură

Lipsa de comunicare dintre avocat-client the mark the mark Fac parte dintr-un grup implicat intr-un proces,dupa trei infatisari am primit urmatorul verdict.'In baza art.155 ind 1 Cod procedura civila suspenda judecata ... (vezi toată discuția)
Traducere in termeni liberi fetculeana fetculeana In baza art. 155 ind. 1 alin. 1 Cpc. suspenda judecarea cauzei. Dispune dezatasarea dosarului nr. 55001/299/2010. Cu recurs pe toata durata suspendarii. ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces? leusan leusan Poate cere o persoana, reclamnat , suspendare procesului in bazaart 155^1 daca pe parcursul infatisarilor nu a putut face dovada calitaii sale procesuale si ... (vezi toată discuția)