avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... traducere in termeni liberi
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

traducere in termeni liberi

In baza art. 155 ind. 1 alin. 1 Cpc. suspenda judecarea cauzei. Dispune dezatasarea dosarului nr. 55001/299/2010. Cu recurs pe toata durata suspendarii. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 28.02.2013.
Pagina 1va rog traduceti
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 4 Martie 2013
Litigiul a fost suspendat ... Potrivit art. 155 indice 1 Cod procedură civilă, instanţa poate suspenda judecata atunci când constată că desfăşurarea normală a procesului este împiedicată din vina părţii reclamante, prin neîndeplinirea obligaţiilor prevăzute de lege ori stabilite în cursul judecăţii.

Asadar, la termenele anterioare instanta a trasat anumite obligatii de indeplinit care nu au fost indeplinite si , prin urmare, a decis suspendarea cauzei.

Împotriva acestei încheieri outeti declara recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare art.155 indice1 cafea1 cafea1 daca s-a suspendat cauza pe 155 indice 1 cpc, care este cuantumul taxeo de tomrbu in conditiile in care am formulat o cerere de ajutor public judiciar ... (vezi toată discuția)
Suspendarea judecatii cauzei Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Am si eu un proces pe rol cu serviciul inmatriculari pt taxa de prima inmatriculare sau de poluare sau cum au mai denumit-o , la ultima infatisare ... (vezi toată discuția)
Vcpc. instanta a suspendat cauza motivand ca n-am indeplinit dispozitiile instantei dintr-o incheiere necomunicata eusaisapte eusaisapte instanta a suspendat cauza motivand ca n-am indeplinit dispozitiile instantei dintr-o incheiere necomunicata, citez: \"In temeiul dispozitiilor art. 242 ... (vezi toată discuția)