Am lucrat( sunt in perioada de preaviz) intr-o firma cu capital privat-(CCM la nivel national se aplica tuturor angajatorilor si salariatilor indiferent de forma de proprietate),in contractul colectiv de munca la nivel de unitate si cel individual semnat, nu se specifica ca forma de protectie sociala acordarea platilor compensatorii(fie ele si un salariu).
Este indreptatita cererea mea,avand in vedere ca am fost concediat in baza art.65(1) din Codul Muncii si concedierile care s-au facut, s-au vrut individuale.Mentionez ca s-au indeplinit conditiile unei concedieri legale(invocandu-se pierderea unor contracte). Nu detin actiuni la respectiva firma,nu administrez si nu detin proprietati . Va multumesc
Da, este indreptatita cererea dvs de a solicita acordarea unei compensatii de cel putin un salariu lunar, în afara drepturilor cuvenite la zi, potrivit art.78 alin.1 CCMN.
Buna
VALYTA
AM FOST CONCEDIATA DE CURAND IN BAZA ART 65 CODUL MUNCII (REDUCERE DE PERSONAL) SI AM CITIT PE NET CA AS AVEA DREPTUL LA UN SALARIU COMPENSATOR EGAL CU ... (vezi toată discuția)