avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere...mai mult decat ciudata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere...mai mult decat ciudata

sant angajata la un srl la care este administrator fostul meu sot. in ianuarie 2007 imediat dupa ce a dat pe fata relatia cu actuala sotie, mi-a interzis verbal sa mai intru in firma. dupa cateva luni de scandaluri,m-a agresat fizic in urma agresiunii am fost internata la neurochjrurgie. dupa externare am fost informata ca trebuie sa platesc spitalizarea. abia atunci am depus plangere penala pt.agresiune care insa nu s-a putut dovedi caci martorul este angajatul firmei si care binenteles a fost,,convins" sa nu spuna adevarul. deci...am fost agresata si am mai si platit spitalizarea!!! acum a inceput sa ma cheme la firma sa imi cer demisia dar incepand cu 2007 (santem in 2010).asa am aflat ca figurez pe statul de plata ca angajata dar cu salar ,,0". intrebare: cum e posibil sa ma tina angajata cu nici un venit timp de trei ani? mentionez ca nu am semnat nici un act(cerere de concediu fara plata sau altceva!). iar acum a cerut insolventa firmei. ce pot face daca se mai poate face ceva! multumesc
Cel mai recent răspuns: vendeta , utilizator 10:05, 18 Iunie 2010
Din 2007 dvs nu ati mai incasat nici un salariu, nu ati fost la serviciu dar nu ati cerut nici demisia sau cartea de munca? pai in cest caz, putea sa va desfaca contractul de munca pentru absente, sau pe alte considerente.. Nici concediu fara plata nu putea sa va ponteze 4 ani.... pentru ca dvs. doar acum, sa va cereti demisia... Mare bajbaiala... Informati ITM , sa vedeti ce parere au...
Sunteti angajata cu contract individual de munca?
Daca da, pe ce perioada si ce salariu aveti trecute in el?Dar in cartea de munca?Expuneti problema mai exact, altfel nu ne putem forma o parere.
multumesc. sant angajata cu contract individual de munca, pe perioada nedeterminata cu salar minim pe economie.intre timp, am primit acasa decizia de desfacere a contractului de munca pe motiv de absente nemotivate (trei ani jumate!). nu m-a chemat sa faca nici o ancheta, iar decizia mi-a trimis-o dupa ce a bagat firma in insolventa, deci la aprox. o luna dupa ce a desfacut contractul. am facut contestatie, am termen pe 30.06( in cadrul sedintei de termen a insolventei). am cerut anularea desfacerii contractului si reintegrarea mea, avand in vedere ca nu s-a desfintat locul de munca, nu a fost angajat nimeni pe acest post, ca este nevoie de persoana pe acest post si nu in ultimul rand am copilul nostru in crestere. cam asta e deocamdata. credeti ca am vre-o sansa? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu sorin_zabreanuy sorin_zabreanuy buna ziua! am si eu o intrebare si anume daca sant demis am dreptul la salariu compensatoriu. mentionez ca firma este in insolventa dar inca nu s-a hotarat ... (vezi toată discuția)
Ajutor -insolventa pa03 pa03 Firma e in stare de insolventa ,a primit instiintarea acum 6 luni.Deja 1 angajat a fost dat in somaj,altul urmeaza sa fie dat.Directorul firmei va deschide o ... (vezi toată discuția)
Perversiunea patronilor ady k ady k sunt sofer si pe data de 9 noiembrie am fost invitat la bpr sa predau permisul pt acumularea a 15 puncte si am primit dovada fara drept de circulatie din data ... (vezi toată discuția)